Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Χρόνια πολλά μπαμπά!!


   Ξημερώνει Κυριακή 16 Ιουνίου! Ξημερώνει μια σπουδαία ημέρα...τόσο σπουδαία και ξεχωριστή όσο και οι άνθρωποι που γιορτάζουν σήμερα..

Κυριακή 16 Ιουνίου ή αλλιώς Κυριακή του μπαμπά!!! 


   Ο μπαμπάς είναι ο μεγάλος ήρωας κάθε σπιτιού και κάθε οικογένειας. Είναι αυτός που στερείται κομμάτι της ζωής των παιδιών του δουλεύοντας ώρες πολλές προκειμένου να μη λείψει τίποτα σε κανένα μέλος της οικογένειας. Είναι το πρότυπο κάθε γιου και η πρώτη και παντοτινή αγάπη κάθε κόρης!

  
 Φέτος με τα παιδιά βλέποντας φωτογραφίες μιας όμορφης χρονιάς που σχεδόν πέρασε, αναπολήσαμε όμορφες στιγμές και ωραίες αναμνήσεις που έχουμε ζήσει παρέα!! Καταλήξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε φωτογραφίες να μας θυμίζουν για μια ζωή όλα όσα ζήσαμε παρέα. Εκεί κάπου "γεννήθηκε" η ιδέα για την κάρτα δώρο του μπαμπά!! ( ιδέα από το pinterest)


   Ο μπαμπάς είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή κάθε παιδιού! Πολύ συχνά εξαιτίας του ότι ο μπαμπάς λείπει πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς, κάνει όλα τα χατίρια των παιδιών, επιτρέπει όλες τις τρέλες που η μαμά απαγορεύει και γίνεται ο νούμερο 1 υπαίτιος σκανταλιάς και ο απόλυτος συνένοχος στις αταξίες των παιδιών. Τα παιδιά είχαν φυσικά πολλές ιστορίες και σκανταλιές να διηγηθούν. Ανάμεσα στην κουβέντα και στις αστείες ιστορίες αρχίσαμε να κόβουμε, να στολίζουμε, να ζωγραφίζουμε και να φιλοτεχνούμε τις όμορφες κάρτες-φωτογραφικές μηχανές που θα κάνουμε δώρο στο μπαμπά για τη γιορτή του Πατέρα.

Κόβουμε κάρτες-κάμερες

Ζωγραφίζουμε και γράφουμε ευχές

Στολίζουμε

Εσωτερικό κάρτας

Και στο φακό στιγμές με το μπαμπά μας
* Ο φακός στις φωτογραφικές μηχανές είναι το μόνο κομμάτι που βοήθησα τα παιδιά. Πρόκειται για ποτηράκια που κόψαμε το πάνω μέρος ή τον πάτο και κολλήθηκαν με σιλικόνη για μεγαλύτερη σταθερότητα.

* Ευχαριστώ τις μανούλες που ανταποκρίθηκαν και μου έστειλαν φωτογραφίες των μπαμπάδων με τα παιδάκια τους!! Είστε υπέροχες και η διδασκαλία μου με τη συνεργασία σας γίνεται τόσο ευκολότερη!!! 

   Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που γιορτάζουν σήμερα. Σε παλιούς μπαμπάδες, σε μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη χρονιά και σε αυτούς που περιμένουν να έρθει το παιδάκι τους! Στους μπαμπάδες που δεν υπολογίζουν κούραση, απόσταση, χρόνο ή χρήμα και προσφέρουν στα παιδιά τους εφόδια, αξίες, συμβουλές, νουθεσίες, όμορφες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις μιας ζωής. Στους μπαμπάδες που γίνονται πάλι παιδιά παίζοντας με τα παιδιά τους. Στους μπαμπάδες που ξαναμαθαίνουν τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών τους. Σε όλους τους μπαμπάδες που έχουν κατανοήσει ότι το να είσαι πατέρας είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται κάτι τι περισσότερο για να γίνεις " μπαμπάς"!    * Χρόνια πολλά μπαμπά μου!! Σε ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί, για όλα όσα έχεις κάνει για μένα, για το παράδειγμά σου, τις συμβουλές σου, τις αξίες σου, τα γέλια μας, τις κουβέντες μας, τις αναμνήσεις μας...Για όσα ζήσαμε και όσα θα ζήσουμε προσεχώς!! Σε αγαπάω μπαμπά!! *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου