Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το πειρατικό σαλπάρει!!!!!!! Καλή μας αρχή!!!

   Αύριο , Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου , οι πόρτες των σχολείων στη Νέα Υόρκη θα ανοίξουν διάπλατα και θα υποδεχτούν τους μαθητές . Μαθητές μικρούς και μεγάλους, παλιούς αλλά και καινούριους! Μαθητές που θα περάσουν τα κατώφλια των τάξεών τους με όνειρα, αγωνία, χαρά, άγχος, προσδοκίες, ανάγκες, όρεξη για γνώση και διάθεση για παιχνίδι και πειράγματα!! Μαθητές που θα αναζητήσουν φίλους παλιούς, αλλά θα κάνουν και καινούριους. Μαθητές που το σχολείο θα γίνει το δεύτερο σπίτι τους και οι δάσκαλοί τους θα γίνουν μέλη της οικογένειάς τους. Μαθητές - ειδικά αυτοί των μικρών τάξεων- που συχνά η δασκάλα θα πάρει και το ρόλο της μανούλας!

    Αύριο με μεγάλη χαρά, ανυπομονησία αλλά και αγωνία θα περιμένω και γω τους μαθητές μου στο ελληνικό νηπιαγωγείο. Θα έχω μια μεγάλη αγκαλιά και μια γλυκιά κουβέντα για όλους και στο χέρι θα κρατάω τα εισιτήρια για ένα μαγικό ταξίδι με το " πειρατικό καράβι" . Φέτος η τάξη του ελληνικού Νηπιαγωγείου θα είναι το .....

                        " The Pirate Place to be!! " 


  
   Κλεφτές ματιές στο ημερολόγιό μας.... 
( θα ακολουθήσει προσεχώς αναλυτική ανάρτηση.) 


   Πορτραίτα που θα χρησιμοποιηθούν στον πίνακα της τάξης μας για καλωσόρισμα των μικρών μου μαθητών!Καλό μας ξεκίνημα γεμάτο δημιουργία, χαμόγελα και γνώση!!


:-)


1 σχόλιο:

  1. Καλό δυναμικό και δημιουργικο ξεκίνημα! !!!!!!
    Σούπερ πειρατική χρονιά.. ....,..
    ♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή